KvVl Cad en Sch te Gent

Zondag 19 februari vond in Gent het KvVl voor Cadetten en Scholieren plaats. Vier atleten van onze club namen deel.

Bij de Cadetten jongens hadden we Victor De Poorter in de 400m. Victor is pas met zijn eerste indoorwedstrijden begonnen en heeft daar veel plezier in. Doel was om een eerste keer onder de 60sec te duiken. Op het PK bleef hij nog op 61.18 steken maar nu lag hij erop gebrand om de muur van 1 minuut te breken. Hij startte snel, en daardoor viel hij in de laatste rechte lijn een beetje stil. Niettemin slaagde hij met 59.54 ruim in zijn opzet. 

Onze andere atleten waar allemaal Scholieren meisjes.
Jelke De Pape nam deel aan het verspringen maar had daarbij veel last van haar scheenbeen. Daardoor bleef ze met 4m53 meer dan een halve meter onder haar PR.

Laure Devlamynck was op het PK ten val gekomen en had voor de zekerheid haar knie nog eens ingetapet. Ook had ze een week niet of amper kunnen trainen. Dat deerde haar echter niet om een puike race te lopen. In 27.63 bleef ze maar net boven haar PR steken. 

Pech was er voor Stephanie Van Hyfte. Ze was te vroeg weg in haar 200m en moest de wedstrijd verlaten. In de 60m was ze wel goed vertrokken uit de startblokken. In 8.61 bleef ze 15/100 boven haar record.

Proficiat aan alle deelnemers!