Lidgeldkorting Jeugd

   Verantwoordelijke:
    Xavier Rondas 0496/96.08.00 rondasxavier AT hotmail.com
  • Wij zijn elke training verheugd om zoveel jeugdatleetjes te zien op onze trainingen. Anderzijds kunnen we heel dikwijls onze ontgoocheling niet wegsteken als we zien hoeveel atleetjes daarvan slechts deelnemen aan wedstrijden. We blijven een atletiekclub en zien dat andere clubs er toch in slagen meer kinderen te motiveren om aan wedstrijden deel te nemen. Daarom hebben we een lidgeld korting voor de jeugd uitgewerkt dat de club ten goede komt en dat niet nadelig is voor jullie, ouders.
  • Indien de kinderen deelnemen aan 4 van deze eigen activiteiten krijgen ze 15,00 € terug van het betaalde lidgeld. Het zou ons ten zeerste verheugen indien we tevens een groot aantal ouders mochten begroeten ter gelegenheid van onze organisaties, en zeker als deze eventueel bereid zijn om een handje toe te steken. Dit zou er ook in ruime mate voor zorgen dat uw “atleetje” gemotiveerder de atletiek zal beoefenen.
  • Indien de kinderen deelnemen aan minimum 10 wedstrijden, waarvan 4 eigen activiteiten, dan krijgen ze 30,00 € terug. Bij deelname aan alle eigen organisaties te Ertvelde, hoeven ze maar twee keer per jaar op verplaatsing te gaan voor een officiële VAL-wedstrijd. Onoverkomelijk is dit zeker niet.
  • Om de administratieve verwerking enigszins te vereenvoudigen vragen we om zelf de deelnames op een lijst (Download DOC) bij te houden en deze, na afloop van het zomerseizoen (eind oktober), te bezorgen aan bestuurslid Xavier Rondas. Vermeld op de lijst tevens een rekeningnummer waarop de korting kan gestort worden.

"Atletiek voor groot en klein"