Computerfreak?

Voor onze nieuwe website zijn we op zoek naar een assistent-webmaster. Samen met Wim Heyvaert houdt hij/zij de website up-to-date. Kennen computers en alles wat daarmee te maken heeft geen geheimen voor je, neem dan zeker contact op met voorzitter Mario Wauters. 

Werkzaamheden piste

Sinds donderdag zijn er werkzaamheden op onze piste. Dit betekent dat de piste ook de gehele volgende week niet zal kunnen worden gebruikt. De trainingen zoals aangekondigd in de weekplanning zullen bijgevolg op de terreinen rond de piste plaatsvinden. De trainingen van trainer Gunther vinden plaats in Gent op de Blaarmeersen. 

 

KBC Nacht

De titel ‘Nacht van de Atletiek’ dekte dit jaar de lading niet. Om de ons welbekende redenen vond de op een na grootste wedstrijd van ons land in beperkte vorm én helemaal overdag plaats. Desalniettemin bleek het weer een prima gelegenheid om records te breken. Daar profiteerden enkele van onze atleten dan ook van. 

Lees verder KBC Nacht

Jeugdnieuws

Nu woensdag, 2 september schuiven onze groepen alweer door.
Onze jongste atleetjes, de kangoeroes, °2014 trainen meteen in een afzonderlijke groep, net als de andere groepen.
Onze tweedejaars miniemen die cadet worden, trainen nog 1 maand bij de jeugd, alvorens ze vanaf oktober de overstap naar de cadettengroep zullen maken.

Woensdag 9 september : infoavond voor ouders van en atleten die cadet worden
Vanaf 1 oktober zullen onze atleten °2007 overstappen naar de cadettencategorie.
Om deze overstap op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen, nodigen we alle ouders en de atleten uit om 19.30u in de Rotonde (zij trainen die dag dus een half uur minder lang). Onze trainerscoördinator Xavier Rondas, zal een woordje uitleg geven omtrent de verschillende mogelijkheden.
M.a.w. welke discipline er op welke dag, waar en met welke trainer kan getraind worden. 

meeting te Beernem – 29/8

Christine op de wedstrijd 3000m in Bernem, vechtend tegen de wind en de regen

6 Riem-atleten namen zaterdag deel aan de meeting in Beernem. Jelke De Paepe en Miek Lagaeysse namen beiden deel aan de 200m bij de scholieren dames. Ze klonken na afloop tevreden met hun respectievelijke tijden van 28.03s en 28.67s. Ondertussen gingen de hemelsluizen open en werden de andere wedstrijden voornamelijk in de regen afgewerkt. Master Veerle Van Campenhout liep in de 2de reeks 400m. Ze klaarde de afstand in 1.13.27 min.. Op de 3000m bij de dames stonden welgeteld 2 atletes aan de start. Het werd een eenzame wedstrijd voor master Christine De Roose die een mooie 12.41.79 min. achter haar naam kreeg. Voor de heren stond er 5000m op het programma. Marc Mechelinck – 18.01.93 min. en Luc Dellaert – 18.14.73 min. kaapten er de snelste tijden bij de masters weg.

meeting in Ieper – vr. 28/08

4 Riem-atleten trokken vrijdagavond naar Ieper. Mathias Van Herreweghe zagen we actief op de 400m waar hij een tijd neerzette van 55.32s. 

Op de 1500m stonden er 2 clubmakkers aan de start. Bavo Laureys klokte 4.27.84 min.. Voor Ruud Naudts werd het 4.31.65 min..

Op de 800m streed master Joke De Vreese voor een mooie tijd. Zij kreeg 2.34.04 min. achter haar naam.

"Atletiek voor groot en klein"