Live Results Hamerfestival

Er zullen zondag live results zijn op het Hamerfestival. Hier vind je de link. Reeksindelingen zijn nog niet definitief en kunnen nog wijzigen in functie van afmeldingen en afwezigen de dag zelf. Check zondag dus regelmatig de site. Ook afgemelde atleten en vervangers worden nog toegevoegd. 

We verwachten heel warm weer morgen. Voorzie dus voldoende water. Ook wij willen het de atleten zo aangenaam mogelijk maken en voorzien een watersproeier en veel tenten en parasols om de schaduw op te zoeken. 

4 gedachten over “Live Results Hamerfestival”

  1. Heb ik dat goed gezien dat de 4×800 dames w35 een belgisch record is!
    Proficiat dames.

    1. Ja hoor. Heel sterke wedstrijd van de dames en een verbetering met 5 seconden. Heel knap gedaan. Chapeau. Pluim ook voor de 4 seniors dames die hun eigen wedstrijd volledig in het teken van de recordpoging zetten. One team….. one goal….. en ook nog een dikke proficiat aan trainer en motivator Marnix Bruggeman. Wat een enthousiasme!

  2. Ook een proficiat aan AS Rieme , voor het organiseren van deze meeting in coronatijden ( én zeker alle medewerkers !!!!)
    Eindelijk nog eens een wedstrijd kunnen lopen en een ”watertje” drinken met de vrienden van de club doet goed .

  3. Mooi verslag te zien op AVS tv van onze dames 4 x 800 m.Prachtig om te zien hoe “super” Marnix en zijn atletes staan te glunderen!Goede reclame voor onze club.

Reacties zijn gesloten.