Loop samen met AS Rieme, word recreant!

Vorig jaar zijn we als atletiekclub gestart met een twintigtal recreanten. Na een eerste succesvol jaar hebben we ons aantal nu al meer dan verdubbeld! Daar zijn we best trots op. In dit nieuwe seizoen investeren we bijzonder in de recreantenwerking. Voor het eerst bieden we dit jaar ook een Start 2 Run aan.

 “We willen beginnende lopers helpen om op een gezonde manier op te bouwen”, zegt Carine Van Hulle. Samen met Elke De Vreese en Luc Rondas vormt Carine de vaste trainersgroep van de recreanten. “Iedereen die bij ons aansluit, loopt puur voor het plezier. Prestaties zijn bij onze recreanten van ondergeschikt belang. Sommigen bouwen op naar 5 kilometer, anderen zullen na een jaar 15 kilometer kunnen lopen. Op een gezonde manier opbouwen naar nieuwe loopdoelen, daar is het om te doen.”

Ook beginnen met lopen is een uitdaging! Dankzij de gelijkmatige opbouw van ons Start 2 Run-programma, de persoonlijke begeleiding en een groep mensen met hetzelfde doel gaat het allemaal nog vlotter. Onze deskundige en ervaren trainers van AS Rieme begeleiden je bij je uitdagingen en motiveren je om langzaam maar zeker je lat steeds hoger te leggen. We dagen je uit en helpen je verder.

Programma

De Start 2 Run omvat een 10 weken opbouwend schema. We starten normaal op woensdagavond om 17.30 uur aan onze kantine. Je zal bijgevolg gedurende 10 sessies begeleid worden door onze trainers. 1 extra training mag je individueel doen. We geven je ook nog een weekschema mee. Zo weet je telkens wat je die week te wachten staat en welke individuele training je kunt uitvoeren.
Na de 10 weken durende begeleide sessies wordt er een test afgelegd en krijgen de geslaagde deelnemers hun diploma.

In het voorjaar van 2021 organiseren we een tweede 10 weken durende sessie.

"Atletiek voor groot en klein"