kVV cadetten en scholieren: net geen medaille voor Rune Baeke

Het BK werd voor de cadetten en scholieren vervangen door een KVV. Zeven atleten van onze club wisten zich te selecteren: vijf cadetten en twee scholieren. De scholieren traden al op zaterdag aan. De cadetten moesten zondag naar Heusden-Zolder. 

Rune Baeke liep een knappe 800m en dook in 1.59.05 alweer onder de 2min. Helaas leverde dat net geen medaille op.

Daan Bostyn schreef zich in voor de 1500m. Hij nam zelf veel initiatief en werd daarmee beloond met een PR-verbetering van meer dan 8sec naar 4.22.56. Daarmee werd hij tiende van de achttien deelnemers.

Kayleigh Baeten was er bij in het speerwerpen. Met een worp van 26m88 werd ze tiende cadette.

De andere cadetten namen allen deel aan de 800m. Twee keer leverde dat een PR op: Lise Mussely kneep er een seconde af en heeft nu 2.26.71 achter haar naam staan. Alyssa Potie, eerstejaars pas, deed  met 2.27.12 ook een seconde beter dan voorheen. Julie Ornelis bevestigde met 2.27.80 haar goede vorm. Lisa Van Bossche kent een minder seizoen en moest tevreden zijn met 2.33.13.