BR voor masters W35 4x800m

Maanden waren ze al bezig met de voorbereidingen. Onze masters dames W35 hadden hun zinnen gezet op het BR 4x800m bij de W35. Op onze eigen meeting op 9 augustus zou het gebeuren. De weken vooraf werd er getraind als echte professionals. De spanning steeg ten top, net als de temperatuur die tijdens deze hittegolf met gemak weer de kaap van 30° haalde. Zou het niet te warm zijn om een toptijd neer te zetten?Ze hadden immers maar weinig speling om de 9.39.17 van Leuven te verbeteren. Zoals het echte atleten betaamd trokken ze er zich echter niets van aan. ‘Team Maatjes’ was er klaar voor! Linda Hermans, Annelies Van Hoecke, Liesbeth De Vos en Petra Bruggeman werden vakkundig getrokken door de hazen van dienst Jolien Van Hoorebeke, Lara Hemelsoet, Lisa De Bock en Katrijn Vande Riviere. Vanaf de eerste aflossing zat het goed. Er werd meteen een kleine voorsprong op het recordschema opgebouwd. Die gaven de atletes niet meer uit handen. Het publiek trok hoge ogen en ging helemaal uit zijn dak toen de klok bleef stilstaan op 9.34.07. Een nieuw straf BR was een feit! Dikke proficiat dames en trotse coach Marnix Bruggeman. Dubbel en dik verdiend!

Hier kan je nog een nagenieten met een reportage van AVS. (vanaf 16:18)

 

Een gedachte over “BR voor masters W35 4x800m”

  1. Waw- een voorbeeld voor de jeugd. Ook leuk te zien dat niettegenstaande het een individuele sport is er de teamspirit en vriendschap afdruipt. En de jongeren die zich opofferen als haas, m.a.w. Genieten en proficiat aan alle betrokkenen.

Reacties zijn gesloten.