Zilver en goud voor masters op BK aflossingen

De masters mochten hun BK estafetten al een week eerder afwerken. Daarvoor moesten ze naar Sint-Niklaas. We hadden twee ploegen aan de start. En ze startten met ambitie!

In de 4x100m mocht Hilde Van Hecke de spits afbijten. Ze gaf de stok door aan Veerle Van Campenhout die op haar beurt Tine Ghyselen afloste. Nadia De Rycke mocht het afmaken. Eindtijd: 58.76 en goed voor zilver achter het ongenaakbare KAAG.

In de 4x800m hadden we een titel te verdedigen. Zouden onze dames erin slagen om voor het derde jaar op rij goud te veroveren. En ja hoor! Joke De Vreese, Nadia De Rycke, Nele Matthys en Liesbeth Devos finishten in 10.26.97 en gaven daar alle andere teams mee ruim het nakijken. Proficiat dames! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.