Levensloop te Ertvelde, 24u bewegen in de strijd tegen kanker

Wat is Levensloop?
Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden, waarbij het gemeenschapsleven van een stad of gemeente 24 uur lang in actie komt tegen kanker. Teams lossen elkaar 24 uur lang af tijdens een estafette, die symbool staat voor de strijd die patiënten dag en nacht leveren.
Tijdens Levensloop staat solidariteit met de Vechters (patiënten of ex-patiënten) en hun familie en vrienden centraal. Het evenement wordt helemaal gedragen door vrijwilligers die patiënten en naasten een hart onder de riem willen steken.

Wil jij meehelpen?

Meer informatie bij:
Gaby Dauwels 0499/75.20.01 gabriel.dauwels AT telenet.be

Ben jij een vechter (iemand die kanker heeft (gehad))? Of wil je je graag inzetten voor Levensloop? Wil je een team beginnen en geld inzamelen? Of gewoon een leuk moment beleven met familie, vrienden of collega’s?
Hier vind je meer informatie omtrent de activiteiten n.a.v. de 24u Levensloop op de Hoge Wal te Ertvelde.
Wens je deel te nemen als ‘Vechter’ of zie je het zitten om een handje toe te steken als vrijwilliger, meld je dan via de website van Levensloop 2020.
WP_20151221_001
Ja, AS Rieme wenst mee te werken!
Als club – waarvan een aantal leden of hun naaste familie reeds geconfronteerd werden met kanker – wensen we ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker door met een team deel te nemen aan de levensloop Evergem,  24u in beweging zijn tegen kanker door te wandelen of te lopen.
In de kantine staat een Levensloop spaarpot voor het inzamelen van ‘rostjes’, maar de ‘grotere’ muntstukken zijn uiteraard ook welkom.

Wens je deel uit te maken van het AS Rieme team voor de Levensloop?

Team kapitein:
Filip Lehoucq 09/357.74.72 filip.lehoucq AT telenet.be

De inschrijvingsvoorwaarden zijn  net zoals vorig jaar 10 € per persoon.  Voor deze editie is ons team ingeschreven als ‘VRIENDEN VAN RIEME’ en iedereen kan zich hierbij aansluiten via de website van Levensloop 2020.
Aarzel niet en schrijf je in. Wanneer je in je kennissenkring nog sportievelingen kent, overtuig hen…

"Atletiek voor groot en klein"