Overlijden Eric Vermoesen

Met droefheid melden wij u het overlijden van Eric Vermoesen. Eric is voorbije nacht op 54-jarige leeftijd overleden aan een hartinfarct. Hij was de man van Berlinde De Bock, tot vorig jaar lid van AS Rieme. Eric was als marktkramer, met z’n Ardeense producten, een goedlachse en graag geziene man! Hij wordt volgende week woensdag in intieme kring gecremeerd. We wensen Berlinde veel moed en sterkte toe in deze moeilijke tijd!

5 gedachten over “Overlijden Eric Vermoesen”

  1. Veel sterkte. Ik zal mijn maatje missen. Op de markt was je niet weg te krijgen. Je begon te praten en ik was geen 5 min weg om boodschappen maar het werd snel een half uur. Jouw lach en uitstraling zal niemand vergeten!
    We zullen je missen. Sterkte Berlinde!

  2. Amai dat was effen schrikken. Ik ga je missen worstenboertje zoals ik je steeds noemde.Je moest daar steeds om lachen.Merci voor de vele lekkere worst en kazen. Bij jou deed ik altijd een babbeltje over de komende wedstrijden. van mij of mijn dochters. Je volgde hen ook en wist de prestaties, dat was ????. Dank hiervoor. Rust zacht Eric. Zal je missen. Berlinde vele warme knuffels van ons.

  3. Heel onverwacht en daardoor misschien nog meer pijnlijk. Het ga je goed. Veel sterkte aan Berlinde en familie.

Reacties zijn gesloten.