Alle berichten van xavier_rondas

Computerfreak?

Voor onze nieuwe website zijn we op zoek naar een assistent-webmaster. Samen met Wim Heyvaert houdt hij/zij de website up-to-date. Kennen computers en alles wat daarmee te maken heeft geen geheimen voor je, neem dan zeker contact op met voorzitter Mario Wauters. 

Werkzaamheden piste

Sinds donderdag zijn er werkzaamheden op onze piste. Dit betekent dat de piste ook de gehele volgende week niet zal kunnen worden gebruikt. De trainingen zoals aangekondigd in de weekplanning zullen bijgevolg op de terreinen rond de piste plaatsvinden. De trainingen van trainer Gunther vinden plaats in Gent op de Blaarmeersen. 

 

KBC Nacht

De titel ‘Nacht van de Atletiek’ dekte dit jaar de lading niet. Om de ons welbekende redenen vond de op een na grootste wedstrijd van ons land in beperkte vorm én helemaal overdag plaats. Desalniettemin bleek het weer een prima gelegenheid om records te breken. Daar profiteerden enkele van onze atleten dan ook van. 

Lees verder KBC Nacht

BR voor masters W35 4x800m

Maanden waren ze al bezig met de voorbereidingen. Onze masters dames W35 hadden hun zinnen gezet op het BR 4x800m bij de W35. Op onze eigen meeting op 9 augustus zou het gebeuren. De weken vooraf werd er getraind als echte professionals. De spanning steeg ten top, net als de temperatuur die tijdens deze hittegolf met gemak weer de kaap van 30° haalde. Zou het niet te warm zijn om een toptijd neer te zetten?Ze hadden immers maar weinig speling om de 9.39.17 van Leuven te verbeteren. Zoals het echte atleten betaamd trokken ze er zich echter niets van aan. ‘Team Maatjes’ was er klaar voor! Linda Hermans, Annelies Van Hoecke, Liesbeth De Vos en Petra Bruggeman werden vakkundig getrokken door de hazen van dienst Jolien Van Hoorebeke, Lara Hemelsoet, Lisa De Bock en Katrijn Vande Riviere. Vanaf de eerste aflossing zat het goed. Er werd meteen een kleine voorsprong op het recordschema opgebouwd. Die gaven de atletes niet meer uit handen. Het publiek trok hoge ogen en ging helemaal uit zijn dak toen de klok bleef stilstaan op 9.34.07. Een nieuw straf BR was een feit! Dikke proficiat dames en trotse coach Marnix Bruggeman. Dubbel en dik verdiend!

Hier kan je nog een nagenieten met een reportage van AVS. (vanaf 16:18)

 

Live Results Hamerfestival

Er zullen zondag live results zijn op het Hamerfestival. Hier vind je de link. Reeksindelingen zijn nog niet definitief en kunnen nog wijzigen in functie van afmeldingen en afwezigen de dag zelf. Check zondag dus regelmatig de site. Ook afgemelde atleten en vervangers worden nog toegevoegd. 

We verwachten heel warm weer morgen. Voorzie dus voldoende water. Ook wij willen het de atleten zo aangenaam mogelijk maken en voorzien een watersproeier en veel tenten en parasols om de schaduw op te zoeken.