wedstrijden weekend 15-16/8

Op zaterdag 15/8 trok scholier Rune Baeke naar Nijmegen. Hij nam er deel aan de 800m en werd 3e in zijn reeks. Met een tijd van 1.58.15 min. bleef hij slechts 9h boven zijn PR!

Op de zelfde dag stond de eerste dag van het BK AC te Brussel op het programma. Lara Hemelsoet nam deel aan de 400m horden. Op dit nummer wist ze zich vorig jaar als 8e voor de finale te plaatsen. Dit jaar kon ze deze prestatie bijna herhalen. Met een tijd van 1.03.08 min. werd ze 9de, net geen finale dus dus, maar alweer een mooie prestatie! Ook Katrijn Vande Riviere was naar dit BK afgezakt, dit voor de reeksen van de 1500m. Net toen ze aan haar opwarming wou beginnen, werd echte beslist dat, door de hevige regenval, de reeksen af te gelasten en op zondag 3 finalereeksen te lopen. Op zondag mocht Katrijn dan aantreden in de snelste reeks. Ze liep een puike wedstrijd die ze afsloot in 4.31.31 min., slechts 1.76s boven haar PR! Sterk!