VAL Jeugddag

VAL Jeugddag – zaterdag 14 maart 2020 – Topsporthal Gent

Een echte aanrader voor alle jeugdatleetjes!

Deze atleetjes waren er bij op de editie van 2019. Met dit spandoek wonnen we toen de spandoekenwedstrijd. Spike, de mascotte van de Vlaams atletiekliga, bracht ons als beloning toen een bezoekje!

Wat?
Een ganse dag vol plezier en sport met je eigen clubgenootjes, samen met de jeugd van vele andere clubs. Er staan een aantal atletiekgerichte spelen op het programma, zonder dat we van een echte wedstrijd kunnen spreken. Er is bovendien heel wat randanimatie voorzien. Met deze activiteit sluiten we ons erg geslaagd winterseizoen op een leuke manier af!

Praktisch?
De atleetjes worden onderverdeeld in groepen en begeleid door de trainers en jeugdbegeleiders van A.S.Rieme. Samen beleven we een dag van sport, spel en vooral veel plezier. Je wordt verwacht om 8u30, het einde is voorzien omstreeks 16u00. We verzamelen ter plaatse op de tribune (ter hoogte van de kogelstand).

Inschrijven?
Deelname is gratis, maar inschrijven dient op voorhand te gebeuren, dit door een mailtje te sturen naar Veerle – veerle.van.campenhout1 AT telenet.be Ook de jeugdbegeleiders en de bereidwillige medewerkers kunnen zich op deze manier aanmelden. Als begeleider begeleid je 1 groepje van 4 atleetjes naar de verschillende activiteiten.

"Atletiek voor groot en klein"