Veldloop Uitbergen: Nadia en Björn winnen brons

De veldloop van Uitbergen kreeg 30 Riemenaren over de vloer. Twee, vanaf de cadettenreeksen, haalden ook het podium. 

Björn Willems startte goed mee op de korte cross. Het duurde niet lang of de afscheiding was gemaakt. Met z’n drieën waren ze weg. Het podium kon Björn al niet meer ontsnappen. In de eindsprint moest hij het echter afleggen tegen de snelle Houtlandse mannen. Proficiat Björn! Lieven Van Bossche behaalde in de korte cross een 14e plaats. Noël Van Herrewege krijgt een medaille voor moed en zelfopoffering. Hij werd 17e. (17)

SAM_3510
Het was al het derde podium voor Björn deze winter

 

Bij de cadetten jongens zagen we Evert Verdegem aan het werk. Dit keer eindigde hij als 7e. (14)

Petra Bruggeman startte zoals altijd behoedzaam maar sloop dan langzaam naar voren. Dat bracht haar een 4e plaats op bij de seniores. (14) Nadia De Rycke liep als derde master over de streep. Sterk gelopen! Dat mag ook van Linda Andries gezegd worden. Zij werd 4e master. Yelva Leune werd 9e en Hilde Van Hecke 10e. Goed van onze dames! (13) Bij de masters mannen hield Freddy Van Landeghem de Riemse eer hoog op een knappe 10e plek. Eric Claus werd 20e en Luc Haes 31e. (38)

Nadia op het masterspodium
Nadia op het masterspodium