BK masters: knap zilver voor Marc Mechelinck

Het winterseizoen werd zondag in Beernem afgesloten met het BK masters. Negen Riemenaren trokken naar West-Vlaanderen. Slechts eentje wist een medaille te veroveren. 

Marc Mechelinck maakte de wedstrijd bij de M55 hard maar kreeg enkel Marc Bultinck los. Lucien Heyde volgde hem als zijn schaduw. Wat Marc ook probeerde, Heyde loste niet en plaatste op 500m van de meet een versnelling. Marc moest vrede nemen met zilver. Maar daar was hij ook heel tevreden mee. Proficiat Marc!

Bronzen Marc Bultinck links, winnaar Lucien Heyde midden en zilveren Marc Mechelinck rechts
Bronzen Marc Bultinck links, winnaar Lucien Heyde midden en zilveren Marc Mechelinck rechts

Marc was in Beernem ons ouderdomsdeken. De volgende Riemenaren traden in de M50-categorie aan. Luc Dellaert werd 14e, Edmond Helskens 31e en Luc Haes 34e. (37) Bij de vrouwen zagen we hier Christine De Roose nog een laatste keer alles geven. Ze behaalde een 19e plaats. (22)

Nadia De Rycke en Carine Van Hulle startten bij de W40. Nadia schoof langzaam op naar een 6e plaats. Goed hoor! Carine werd ook mooi 9e. (16) En wat dan te zeggen van Paul Engels. Jammer dat hij vrij veel alleen liep want anders zat er misschien nog meer in dan een 8e plaats. Toch knap hoor Paul! (38)

5 gedachten over “BK masters: knap zilver voor Marc Mechelinck”

  1. Proficiat Marc met uw 2de plaats, wel spijtig dat Lucien Heyde op kampioenschappen altijd een superdag heeft. Ik heb ook gezien dat Paul Engels op een mooie 8ste plaats is geëindigd. Bij nader inzien,zonder afbreuk van onze andere masters waren het toch wel onze 5 sterkste en regelmatigste masters die aan de start stonden na een toch wel lang seizoen.Ze piepen en kraken ook soms wel eens, maar ze lopen toch steeds goede uitslagen. Dus bij deze ook van mij een dikke proficiat.

  2. Ik heb de spannende wedstrijd tussen Marc en Lucien gezien.
    Lucien is goed maar voor mij was Marc de winnaar want Lucien liep 500m als eerste en Marc deed dit gedurende 5km 🙂

  3. Marc, een dikke proficiat met de 2de plaats. Je bent een echte Spartacus,
    je hebt het verdient want je hebt er ook veel voor getraind. Zeker verdiend Marc.

  4. Proficiat Marc, ongetwijfeld zal je gehoopt hebben op meer, maar de harde realiteit in onze sport leert ons dat de medailles aan de streep worden verdeeld. Ik weet dat je er alles zult aan gedaan hebben om Heyde los te gooien. Hij is nu eenmaal snel aan de meet. Probeer te genieten van je medaille, de tweede zijn in België van uw leeftijd is iets om terecht fier op te zijn.

Reacties zijn gesloten.