Zilver voor Marc Mechelinck op BK 10000m

Marc Mechelinck heeft op het BK 10000m zilver gewonnen. Hij moest in 35.49.67 nipt de duimen leggen voor Marc Bultinck van AC Deinze. Proficiat Marc!

Op de BVV cad en sch hebben de meisjes een achtste plaats (van negen) behaald en de jongens een zesde (van elf).

6 gedachten over “Zilver voor Marc Mechelinck op BK 10000m”

 1. Proficiat Marc, graag had ik je echter op het hoogste schavotje zien staan. Maar ja, op de piste ligt er geen modder he, dus voor jou wordt het dan altijd iets moeilijker. Toch een prachtige tijd en een mooie zilveren medaille. Wie doet het je na op je leeftijd. Veel respect voor je inspanningen.

 2. Proficiat Mark
  ook proficiat aan alle deelnemers van het Bvv voor cadetten en scholieren
  Jullie hebben het goed gedaan, en vooral Reine Verdegem liep een nieuw clubrecord op de 200: dit met 3,2 tegenwind liep ze nog 27,08.
  Het oude record van 27,25 stond al sinds 1990 op naam van Valerie De Windt.
  Dus hierbij dikke proficiat

  1. Blijkbaar mooie uitslagen op BVV, Kers op de taart werd dus duidelijk door REINE VERDEGEM geplaatst. Maar BVV is een ploegenspel dus heeft gans de ploeg, inclusief de trainers, zijn verdienste.

 3. Proficiat Marc.
  Wie op die leeftijd nog zo’n tijd uit de benen kan schudden heeft geleefd voor zijn sport. Er zullen beslist nog medailles volgen. Nog van dat.

 4. Proficiat aan onze cadetten en scholieren op de BVVL. Met een beperkt aantal atleten hebben jullie een goed resultaat behaald!!

Reacties zijn gesloten.