In Memoriam: Julien Descamps

Julien Descamps is overleden op 25 augustus 2015.

Julien DescampsJulien was lid van onze club sinds oktober 1958. Eerst als actieve atleet en daarna als bestuurder en medeorganisator van zowat alle Internationale Kerstveldlopen.

Ook werd Julien onlangs gehuldigd voor zijn optreden als jurylid gedurende 50 jaar.

Julien we zullen jouw ‘schalkse’ opmerkingen en ‘olijke’ verhalen missen, en evenzeer jou relativerend vermogen.

“Achter je ligt
een leven van werken en plicht
en juist dat bepaalde

in alles jouw gezicht”

Hier vind je een korte in memoriam nagedachtenis.

 Gans AS Rieme betuigt zijn welgemeende medeleven aan de familie.

10 gedachten over “In Memoriam: Julien Descamps”

  1. Het ga je goed “Moatjen”. We gaan je missen. Je was er bij AS Rieme toen ik aansloot … ik weet van niet anders… zoals voor velen was je het voorbeeld van optimisme, altijd klaar om te helpen, om te luisteren, …
    Rust zacht Julien… c Ya Later!!!

  2. Was even niet goed bij het lezen van dit nieuws…..het ga je goed daarboven Julien…..je zult gemist worden door velen…..

  3. Toen ik 50 jaar geleden aansloot bij AS Rieme was jij er al. Op iedere cross, op iedere meeting hoorden we je stem ” goed moatjen”. Toen er te helpen viel was jij er altijd, op ieder feest van Rieme heb ik je gezien. Je was vergroeid met AS Rieme, je ademde AS Rieme, je was een monument van AS Rieme. Ondanks je spreekwoordelijk optimisme heb je de strijd tegen de ziekte verloren. Ik hoop dat je nu vredig moogt rusten. Ik zal je missen…… we zullen je allemaal missen. Antoine

  4. Het is en blijft niet te vatten, ook al was ik niet zoveel meer aanwezig, ik hoorde dat jij nog op elke meeting op Rieme aanwezig was.
    Op de gouden 3.000m eind juni vertelde je nog zo fier over je huldiging van 50 jaar jurylid.
    Rieme zal niet meer zijn wat het was.
    Ik zie ons nog elk jaar rond kerst, 10-tallen jaren aan een stuk helpen met paaltjes in de grond kloppen, op de kerstcross, eerst in Rieme, bij Mervielde, later op den hoge wal.
    Ik zal je missen Julien, het gaat je goed.
    Lenie, Sonja, Agnes, Freddy, Evy, Sarah, Evelyn, en de rest van de familie, veel sterkte, we leven met u mee.

  5. We zullen je missen Julien.
    Je was altijd vrolijk bij ons op de bolling(tervenen) en een grapje kon er ook altijd van af. en een dropje ook -_-
    :'(

  6. Veel sterkte aan de familie!! We zullen je missen julien maar we zeggen geen vaarwel maar tot weerziens! en we zullen jou nooit vergeten!!!

  7. Door jou ben ik bij AS Rieme terecht gekomen. Toen we nog met de bus naar de crossen reden waren wij de eersten en de laatsten op de bus.
    Mijn mooie tijd bij AS Rieme heb ik aan jou te danken.
    Bedankt Julien

  8. Julien,

    Toen ik nog aangesloten was bij AS Rieme zo’n 40 jaar geleden heb ik je altijd gekend als goedlachs en optimistisch persoon. Je was er altijd voor iedereen. Ik herinner me ook nog toen jullie zoon van jullie werd weggerukt, jullie hebben naar ik heb gehoord daarna nog verschillende tegenslagen gehad. Men zegt soms “ieder huisje heeft zijn kruisje” maar wat jullie hebben moeten verwerken is niet niks. Rust zacht Julien, je blijft bij veel mensen in hun geheugen verder leven.
    Sterkte aan familie en vrienden,

    Sabine & Dirk Verzee

Reacties zijn gesloten.