BK Aflossingen: een succes!

Maanden voorbereiding mondden afgelopen zondag uit in de organisatie van het BK aflossingen. Als kleine club, in het kleine dorp Ertvelde geen gemakkelijke opdracht om zulke grote wedstrijd op poten te zetten. Maar dankzij de medewerking van talloze vrijwilligers is het kampioenschap uitgegroeid tot een groot succes. Een speciaal dankwoordje gaat dan ook naar hen uit. Ook zonder drijvende kracht Gaby Dauwels was dit niet mogelijk geweest. Op enkele kleine schoonheidsfoutjes waren er niets dan lovende woorden te horen. Het was een hele eer om een BK te mogen organiseren maar we hebben het er goed vanaf gebracht. Klap op de vuurpijl was uiteraard de deelname van de broers Borlée. Weinig pistes die kunnen pronken met deze namen.

Zie ze glunderen
Zie ze glunderen

3 gedachten over “BK Aflossingen: een succes!”

  1. proficiat met de prima organisatie en een dikke merci aan alle vrijwilligers en jeugdatleetjes die dit mogelijk maakte. En zeker ook een proficiat aan alle Rieme-atleten. Een opsteker toch, mooie prestaties.
    Marleen, oma Lisa De Bock

  2. Toch wel mooie organisatie. Pluim op eigen hoed steken mag ook wel eens. Paar mensen die echt de kar trokken en heleboel gemotiveerde helpers die er op zijn gesprongen. Resultaat mocht er zijn. Of hoe groot een kleine club kan zijn, of laten we dat klein in het vervolg beter weg? Proficiat aan iedereen die van ver of van dichtbij betrokkenheid toonde.

Reacties zijn gesloten.