Verslagje Uitbergen jeugd

Hier dan een klein verslagje van de jeugd in de veldcross van AC Hamme in Uitbergen. Alhoewel ik zelf niet aanwezig kon zijn door voor de zieke zoon te zorgen heeft de dochter toch de beker voor het verslag aanvaard. Ik moest dus volledig afgaan op haar relaas en de uitslagen die op de website van de organiserende club staan.

Het was stormachtig weer en het veld lag er redelijk modderig bij.

Bij de allerjongste Benjamins meisjes waren er voor Rieme geen atleetjes bij, dit ook van hetzelfde bij de Benjamins jongens van 2008.

Dus starten we maar met de Benjamins meisjes van 2007. Daar hebben we de allereerste medaille binnen op de 2de plaats met Louisa De Kesel en haar vriendinnetje komt niet ver na haar op de 6de plaats ons Lore Van De Velde. Er waren 14 deelnemers.

Bij onze stoere jongens van 2007 zien we dan op de 7de plaats Flor Bekaert binnenlopen en een volhoudertje op de 15de plaats Ryan Van Gelder. Hier waren er 16 deelnemers. Kayitah Baeten moest staken voor deze veldloop wegens ziekte. Hier 16 deelnemers.

Dan gaan we voor de grootste bende van Rieme, de pupillen meisjes.

Bij deze geboren in 2006 zien we 2 die hards. Op de 7de plaats kwam Jana Van Der Leene binnen met op de voet gevolgd op de 8ste plaats Shania Daelman. Goed gedaan op 12 deelnemers.

Dan nu de bende van Rieme aan de start. De meisjes van 2005. Alweer podiumplaatsen voor Rieme met op de 1ste positie Lisa Van Bossche en op het 3de schavotje Lise Mussely. Dan komt ons Lina Baeke aangelopen op plaats 7. De plaatsen 13 tot en met 16 worden ingepalmd door Olivia De Kesel, Dina De Saedeleer, Steffi Van De Velde en Kayleigh Baeten. De 7 meisjes liepen in een groep van 17 deelnemers.

Dan nu de stoere vikingjongens bij de pupillen van 2006. Alweer een gouden plak voor Rieme met Xander Seselle met kort daarop op de 5de plaats Welvaert Tibo. Dit op 18 deelnemers.

Bij onze pupillen jongens van 2005 zien we Casper Bekaert net buiten het podium binnenlopen op de 4de plaats op 14 deelnemers.

Bij de miniemen meisjes zien we enkel Charlotte Jolie bij de reeks van 2003 op de 5de plaats eindigen. Daar waren 8 deelnemers.

Dan nog enkel onze miniemen jongens. Bij deze van 2004 zien we enkel Luca Moureau en die komt binnen op de 8ste plaats op 9 deelnemers.

Bij de jongens van 2003 zien we dan alweer Rune Baeke de tegenstanders modder in de ogen lopen en komt over de eindmeet op plaats 5 van de 11.

Met nog 1 cross en dan het BK te gaan sluiten we bijna het winterseizoen af en hangen we dan eens de winterspikes aan de wilgen en maken we ons klaar voor de piste.

Nog veel loopplezier en tot op de volgende wedstrijd in Lebbeke.

Mama Kayleigh en Kayitah

Peggy Baeten

Een gedachte over “Verslagje Uitbergen jeugd”

  1. Knap verslag, je dochter heeft met verve de trofee overgenomen. Benieuwd aan wie ze deze zal toevertrouwen volgende week.

Reacties zijn gesloten.