AS Rieme heeft een nieuwe voorzitter

Mario WautersOp de Algemene Ledenvergadering van 24 mei werd Mario Wauters unaniem verkozen als nieuwe voorzitter van onze club.

“Mario, van harte proficiat met uw benoeming als Voorzitter van de Raad van Bestuur (en Dagelijks Bestuur).”

Eric Van Hijfte blijft tot januari 2017 in ondersteuning bij Mario om de overdracht van de functie ‘vlot’ te laten verlopen. En uiteraard kan Mario rekenen op de ‘enthousiaste’ medewerking van de voltallige bestuursploeg, de commissieleden en de talrijke vrijwilligers.

Patrick MoreauDaarnaast werd de Bestuursploeg uitgebreid met de aanstelling van Patrick Moreau als gecoöpteerd bestuurder. Patrick zal samen met Arne Lippens een ‘doorstart’ van de Atletencommissie op zich nemen.

“Patrick, van harte welkom in de Raad van Bestuur.”

Tevens was er een druk overleg omtrent het lidgeld voor het volgend seizoen 2016/2017.
Rekening houdend met een ‘lange termijn’ visie met een toenemend aantal discipline trainers, een ‘kostenvergoeding’ voor de toekomstige trainingscoördinator, een verhoogde tussenkomst voor de individuele indoor trainingen en de eventuele aanwerving van een ‘betaalde’ clubcoördinator, is het aangewezen het lidgeld ‘tijdig’ en in ‘stappen’ te verhogen.
Daarom werd in een eerste fase  de afschaffing van de 5 € korting en de verhoging van het lidgeld voor de Cad t/m Mas naar het bedrag van 90 € (+10 €) goedgekeurd. We rekenen op eenieders begrip voor deze belangrijke doch noodzakelijk lidgeld aanpassing, nodig om onze club ‘financieel gezond te houden’.

4 gedachten over “AS Rieme heeft een nieuwe voorzitter”

  1. Proficiat Mario en Patrick!!! Veel succes in jullie nieuwe functie en de verdere uitbouw van AS Rieme.

    Wat lidgeld betreft, heb ik geleerd dat Atletiek een bijzonder goedkope sport is. Als ik dit vergelijk met andere sporten is het jaarlijkse lidgeld geenszins overdreven. Wie graag een hobby uitoefent, met een goede begeleiding en een fantastische sfeer, zal die 10 euro per jaar met plezier absorberen, denk ik 😉

    grtzzzz
    Jorgen

  2. Mario en Patrick,
    Waar Eric reikhalzend naar uitkeek is eindelijk een feit. Opvolging en een nieuwe frisse wind in het bestuursleven. Vergis jullie niet, vaak wordt onderschat wat iemand al vele jaren, blijkbaar moeiteloos, bijdraagt. De geleverde inzet van jullie voorgangers is onbetaalbaar, dus de rust en onze waardering is meer dan verdiend. Toch twijfel ik er niet aan dat jullie met dezelfde energie en toewijding deze uitdaging aangaan. Veel succes van de ”Hutsebautjes”

    1. Dank je wel! Het is beslist een grote uitdaging die ik met veel enthousiasme aanga. AS Rieme is een vrienden- en familieclub! We gaan dan ook samen, verder aan die toekomst bouwen, zonder jullie lukt het niet.

  3. Ik wens Patrick en Mario veel succes,en hierbij bedank ik Eric voor de jarenlange goede voorzittersschap.

Reacties zijn gesloten.