Brons voor Bert De Muynck op BK beloften

img_20160911_170004Op het BK voor juniores en beloften heeft Bert De Muynck brons behaald in de 400m.

Bert won de B-reeks in een nieuw record van 50.19 en dat bleek ook de derde tijd in totaal. Proficiat Bert met deze mooie prestatie! Anton De Baets werd in deze wedstrijd achtste in 51.14. In het hink-stap-springen behaalde Anton met 13m67.

Maar ook bij de dames noteerden we twee medailles. In de 3000m steeple pakten beloften Jolien Van Hoorebeke en Fien Van Brussel zilver en brons. Beiden liepen wel geen goede tijd.

Sarah Van Hecke nam deel aan het hoog- en hink-stap-springen. Met 10m60 en 1m50 werd ze respectievelijk zesde en achtste belofte.

Bij de juniores hadden we twee vertegenwoordigers. Jacintha Cornelis rondde haar 400m af in 59.52 en werd mooi vierde.

Arne Hutsebaut liep de 800m in 1.58.00 en strandde daarmee op de zevende plek.

 

2 gedachten over “Brons voor Bert De Muynck op BK beloften”

  1. Bert, Anton en Arne zijn 3 jonge atleten die ik al jaren volg in hun uitslagen. Alle 3 hebben ze al een lange weg afgelegd, en ze worden steeds beter. Proficiat en doe zo verder. Van Sarah en Jolien zijn we al wat gewoon, zij bevestigen hun klasse. Ook proficiat voor Jacintha en Fien. Voor mij nog niet zo bekend maar ook hier zullen we hun uitslagen opvolgen.

  2. Toch wel een mooie prestatie van Bert. Er schuilt heel wat talent in die knaap. Mooi dat het er stilaan uit komt. Ook proficiat voor alle andere deelnemers hoor.

Reacties zijn gesloten.