Het BK als afsluiter van het indoorseizoen.

Kim Vankerckhove maakte een verslag van de BK’s Indoor van afgelopen weekend.


Op zaterdag startte het BK junioren en beloften.
Sylke Hemelsoet liep haar 1ste BK en mocht op de 60m en 200m starten. Op de 60m liep ze haar record met 8.49 en op de 200m lukte het even eens om een record neer te zetten met 28.01. We hebben al een doel voor deze zomer op de 200m .
Sarah Van Hecke besloot om er een spring dag van te maken. En starte met hoogspringen en een sprong over 1.56. We hadden meer verwacht dus moest ze zich herpakken bij het hss. Dit deed ze dan ook met een sprong naar 10.78 en een 3de plaats. Met daar bovenop een clubrecord.
Op het einde van de dag kwam Jacintha Cornelis aan de buurt. We hadden deze wedstrijd aangestipt om op het beste niveau te presteren. De 400m stond op haar te wachten en ze snelde naar een clubrecord van 57.86 dat haar record al was. Dit zijn zeer mooie prestaties die er komen door jullie inzet. Proficiat aan de atleten!

Op zondag was het aan de jongere atleten. Het BK cadetten en scholieren. 3 riemse atleten zijn er in geslaagd om zich te kwalificeren.
Stijn Praet had zich geplaatst op de 400m. Hij startte goed mee tot hij na de 2de bocht op de grond ging zitten door pijn aan de kuit. Jammer dat je dit tegen komt. Stijn had een zweepslag gevoeld dus het vermoeden op een scheur is groot. Spoedig herstel voor Stijn.
Rune Baeke is als 1ste jaars er in geslaagd om zich te plaatsen op de 800m met een record van 2.17.48. Hij liep een sterke 800 m en kwam op een tijd van 2,17.96. Proficiat Rune dit als 1ste jaars cadet.
Vaste waarde op kampioenschappen is Lisa De Bock. Ook nu mag ze tonen wat ze kan. Voor haar begon de dag met verspringen. Daar haalde ze 4.92 geen record deze keer. Later op de dag kon ze op de 200 m een tijd neer zetten van 26.57 wat goed was voor een 4de plaats. Lisa mag van een geslaagd seizoen spreken. 4 clubrecords staan deze winter nu op haar naam.
Proficiat voor Stijn , Rune en Lisa!

2 gedachten over “Het BK als afsluiter van het indoorseizoen.”

Reacties zijn gesloten.