De 71ste Kerstveldloop – hartelijk dank voor jouw medewerking

Langs deze weg wenst het Bestuur ALLE (90) medewerk(st)ers en verantwoordelijken nogmaals oprecht te bedanken voor de onbaatzuchtige inzet die zij hebben betoond tijdens de succesvolle organisatie van onze 71ste AUGUSTIJN KERSTVELDLOOP – Memorial Tom Compernolle.

Steeds weer blijken een groot aantal vrijwilligers, met een ver verleden of van nabij bij het clubgebeuren betrokken, bereid te zijn om onze organisatie te helpen ondersteunen. Dit geeft het organisatieteam steeds weer de moed om de volgende editie nog beter te organiseren.

Terug waren er de talrijke nieuwe gezichten die ‘probleemloos meedraaiden’ in de diverse teams. Dit getuigt van een oprechte club spirit, zowel bij de nieuwkomers als bij de anciens.
Ook mochten we ‘verse’ krachten verwelkomen om een handje toe te steken bij het opruiming op zaterdagavond (40) en zondagvoormiddag (18), een ‘job’ die door velen wordt onderschat.

“Nogmaals, een hartelijke en oprechte ‘DANKJEWEL’ aan alle medewerkers vanwege het Bestuur, jullie waren (terug) fantastisch.”