Paaseierenmeeting te Sint-Niklaas – 02/04

Voor de eerste wedstrijd van het zomerseizoen trokken we met onze jeugdatleten naar Sint-Niklaas.

Lars was onze vertegenwoordiger bij de kangoeroes, waar ‘kids athletics’ op het programma stond. Hij liep een hindernissenwedstrijd, wist de fluitbal heel ver weg te gooien, lukte een prima vertesprong en besloot zijn sportieve namiddag met een aflossingsloop. Trots mocht hij het podium op voor een medaille én diploma!

7 RIEM-benjamins kwamen op deze wedstrijd in actie. Bij de meisjes zetten Cato, Lou, Febe en Bente mooie prestaties neer op de verschillende disciplines. Samuel, Lucas en Yenthen waren onze vertegenwoordigers bij de jongens. Samuel slaagde er in om 3 medailles te veroveren. Ook Lucas-60m en Yenten-verspringen hebben de smaak van de wedstrijden te pakken!

Lenie, Mette, Lieke en Mathias mochten tevreden zijn met hun prestaties op de verschillende disciplines bij de pupillen. Lieke won de 60m met een duik onder de 9s en kwam bij het verspringen het derde podiumtrapje op. De 4m-grens nadert!

Dina koos bij de miniemen voor de werpnummers, de 80m en de 1000m. Met de glimlach werkte ze deze 4 disciplines af. Met de discus miste ze maar nipt het podium. Bij de jongens won Lowie het hoogspringen en kreeg daarbij Xander naast zich op het podium, die op zijn beurt het goud kreeg voor zijn puike prestatie op de 1000m.

Proficiat aan alle deelnemers!