Veldloop te Berlare – 16/12

12 jeugdatleetjes trokken op 16/12 naar de veldloop in Berlare. Ze vonden er een mooi maar toch wel vrij zwaar parcours. Geen probleem voor onze doorwinterde atleetjes. Ze liepen allen een mooie wedstrijd. Louis Van Daele mocht het hoogste podiumtrapje op.

Bij de jongste benjamins meisjes stond 1 RIEM-atleetje aan de start. Mona Saverwyns liep een prachtige wedstrijd, wat resulteerde in een 7e stek op 40 deelnemers.
3 tweedejaars benjamins jongens vertegenwoordigden onze clubkleuren tussen de 58 deelnemers. Op stek 10 vinden we Charles Van Daele terug in de uitslag. Mooi halverwege eindigde Thor Van Acker op een 28e plaats. Rune Mathieu werd knap 32e.
 42 meisjes namen de start bij de 1e jaars pupillen meisjes. Alessandra Vermote klasseerde zich knap als 17e, Cato Marlier werd even later 22e en Flore De Rijcke haalde na een goede wedstrijd als 29e de eindmeet.
Ook bij de jongens 2e jaars zagen we enkele RIEM-atleten aan de start. Louis Van Daele liet 47 andere tweedejaars pupillen achter zich. Zo mocht hij trots het goud om de hals. Halverwege werd Jarre Verstraete 25e.
Bij de eerstejaars miniemen meisjes miste Louisa De Kesel dit keer nipt de top 10 als 11e, dit op 43 deelneemsters. 
Bij de eerstejaars jongens eindigde Liam Van Bambost als 39e. Tweedejaars Xylian Meyvaert kwam als 24e over de meet.

Proficiat aan al onze deelnemers!

Volgende wedstrijd : 22 december in Gent – indoor