8e plaats voor pup en min jongens op BVV

1 dagje na de meisjes was het aan de jongens pupillen en miniemen om onze clubkleuren te verdedigen op de Beker Van Vlaanderen. Voor hen stond een verplaatsing naar Hamme op het programma. Met een mooie 8e plaats keerden we na een succesvolle dag met vele mooi prestaties huiswaarts.

Met 5 pupillen en 6 miniemen stonden we in Hamme paraat voor een zalig dagje atletiek. In tegenstelling met de weersvoorspellingen kregen we geen hagel- of stortbui over ons heen. Heel wat anders dan een dagje eerder …….

Onze atleten hadden er duidelijk zin in! Bij de pupillen mochten we supporteren voor Isaya, Samuel, Yoni, Lars en Samuel. Bij de miniemen kwamen Lowie, Xander, Tibo, Liam, Ryan en Flor in actie. Van in het begin van de namiddag werden we telkens als 9e afgeroepen, exact onze plaats van vorig jaar. Naarmate de sportieve namiddag vorderde en de spirit om die 8e plaats te veroveren nog vergrootte, pakten we nog een pak punten! Met geslaagde aflossingswedstrijden was die 8e stek dan ook een feit!

Proficiat aan onze deelnemers! Met dank aan de vele supporters!

Die Beker Van Vlaanderen wonnen we dan wel niet … maar aan teamspirit, atletiekplezier, ….. alvast geen gebrek!

Ons eerste interclub weekend zit er op! Nu is het uitkijken naar de cadetten en scholieren! Alvast veel succes!