CrossCup Relays – Miniemen

Op de CrossCup Relays traden 5 miniemenploegjes aan, opnieuw een mooie opkomst! We noteerden vele mooie prestaties en 2 top 10-noteringen.

Bij de meisjes verschenen 3 ploegjes aan de start. In Riem 1 vertrok Louisa De Kesel prima, wist Inès De Windt ook een mooie prestatie neer te zetten en snelde Flore Vergote naar een 9e stek, dit op 64 teams! Sterk!

In Riem 2 mocht Britte Muylaert de spits afbijten. Zij liep een verdienstelijke wedstrijd en gaf de stok door aan Amber Raes die alweer haar vooruitgang etaleerde. Lore Van De Velde liep een mooie 800m en kwam als 32e over de meet, dit nog in de eerste helft van het deelnemersveld.

We stelden ook nog een 3e ploegje op. Even stress aan de start toen bleek dat een atleetje ziek was. Janne Vergote bleek bereid om nog een extra keer te lopen, waardoor ook dit ploegje compleet was, waarvoor dank!! Kato De Boever, Flore Sermijn en Janne Vergote mochten trots zijn op de geleverde prestatie. Een 45e stek is echt knap!!

Ook onze jongens stonden met ambitie aan de start. 2 eerstejaars en 1 tweedejaars wilden maar wat graag een top 10-notering. En dat lukte! Louis Van Daele nam een prima start, Miro De Smet liep alweer sterk, Helder De Baere maakte het werk af en kwam als 6e over de meet.

In ons tweede team zagen we Jarre Verstraete als startloper aan het werk. Hij bouwde zijn wedstrijd goed op. Dan was het de beurt aan Jenne Verhasselt die een prima indruk gaf. Thor Van Acker was hier de nummer drie. Nog pupil en al een wedstrijd in de benen maar toch bereid nog een tweede wedstrijd te lopen! Dank je wel, Thor! Een 69e stek op 80 ploegen is een knappe prestatie!