Veldloop Hamme – vanaf cadet

Nadat 22 Riemse jeugdatleten zich een weg door de modder baanden was het de beurt aan onze ‘grotere’ atleten. Met z’n 24-en pakten ze verschillende podium- en andere ereplaatsen.

27 cadetten dames werd het veld ingestuurd voor een afstand van 2557m. Lisa Van Bossche was gans de wedstrijd voorin te vinden en werd beloond met een 3e podiumplaats. Ook Lise Mussely liep een verdienstelijke wedstrijd. Zij eindigde als 7e. Ilona Potie dook al na 50m de modder in, hervatte haar wedstrijd en snelde nog naar een goede 19e plaats. Nog een eerstejaars, Jana Van Der Leene pakte de 22e stek, net één plaatsje voor Dina De Saedeleer die na een rustige start nog verschillende atletes remonteerde.

Onze cadetten jongens eindigden mooi op 1 rij. Xylian Meyvaert/24, Tibo Welvaert/25 en Ferre Danschutter/26 waren hier onze vertegenwoordigers.

Bij de dames W50 pakte Mieke Suys alweer een podiumplaats. Ze mocht als 2e het podium op.

Na zijn podiumplaats op de veldloop in Zottegem raakt Daan Bostyn duidelijk op dreef. Hij werd mooi 3e bij de scholieren heren. Op een 17e stek kwam Niels Van Landeghem over de meet. In de zelfde wedstrijd liep ook master Edmond Helskens een mooie wedstrijd.

Slechts 10 senioren heren gingen de strijd aan met de Hamse modder. Brons ging hier naar Robbe Camphens die zo enkel Kim Ruell en Marco Vanderpoorten moest voorlaten. Bavo Laureyns liep hier als 10e over de meet.

Bij de senioren dames was Katrijn Vande Riviere duidelijk de beste van het ganse pak. Met meer dan 1 min. voorsprong kwam ze over de meet. En wat gezegd van Lien Langeraert die wedstrijd na wedstrijd sterker wordt en nu haar eerste podiumplaats bij de senioren dames pakte! Een deugddoende prestatie! Een puike 6e plaats was er hier voor Katrijn Van Hoecke. In de zelfde wedstrijd gingen 3 Riem-masters van start. Een 6e , 7e en 8e plaatsen gingen naar respectievelijk Joke De Vreese, Marijke Van Bossche en Stephanie De Rijcke.

Xavier Rondas werd in de gezamenlijke wedstrijd junioren-masters heren knap 4e en mocht zo het zilver om de hals bij de masters! Ook Freddy Van Landeghem genoot volop van de Hamse modder!

Voor de heren stond er ook een korte cross op het programma. Evert Verdeghem eindigde als 6e van de 29 deelnemers.

Een gedachte over “Veldloop Hamme – vanaf cadet”

Reacties zijn gesloten.