Voorinschrijven meetings 8 en 9 augustus – LET OP: Jeugdmeeting AFGELAST!

De jeugdmeeting moest wegens de nieuwe coronamaatregelen helaas AFGELAST worden. Iedereen die reeds betaalde zal zijn inschrijvingsgeld teruggestort krijgen. Dank voor de interesse die u toonde in onze wedstrijd en hopelijk kunnen we u volgend jaar in betere omstandigheden verwelkomen op een van onze organisaties.

Het Hamerfestival gaat wel door. Daginschrijvingen zijn echter niet meer toegelaten en intussen zijn ook de voorinschrijvingen afgesloten.

Het uurrooster van het Hamerfestival vind je hier. Let op aangepaste versie!

Kom maximaal 1u voor je wedstrijd naar de piste en verlaat na je wedstrijd zo snel mogelijk het terrein.

– Kom bij voorkeur alleen naar de wedstrijd. Per atleet laten we maximaal een toeschouwer toe. Spreek af om samen te komen met bijvoorbeeld een trainer. Losse toeschouwers worden niet toegelaten op het terrein.

– Mondkapjes zijn verplicht op het hele terrein. Enkel kinderen van 12 of jonger hoeven ze niet te dragen. Atleten mogen ze enkel afzetten tijdens het opwarmen, de wedstrijd en de cooling down. 

 

6 gedachten over “Voorinschrijven meetings 8 en 9 augustus – LET OP: Jeugdmeeting AFGELAST!”

  1. Is er al een uurrooster beschikbaar voor jullie jeugdmeeting op 8/8/20.
    Zo ja, waar kunnen we deze vinden.
    Alvast bedankt,

    Sportieve groeten,

  2. Er is al iemand ingeschreven, iemand van Nederland, niet aangesloten. Atleten niet aangesloten van deze club toch pas inschrijven vanaf zondag?

  3. Wat een grote diversiteit aan atleten van verschillende(verre)clubs zijn reeds ingeschreven voor onze 2daagse meeting.Bij deze graag een oproep aan alle masters ten lande om deel te nemen aan de engelse mijl,het zou heel fijn zijn om eens een echte koers te kunnen lopen!

Reacties zijn gesloten.