Veldloop Zele vanaf cadet

Een uitvoerig verslag van de jeugd in Zele heeft u al gekregen. Ziehier een klein overzichtje vanaf Cadet.

Bij de cadetten heren hadden we 4 eerste jaar cadetten . Xander West werd 15de, knap als je weet dat deze jongen geen trainingsschema kan volgen omdat hij in de week op internaat zit,. Temmerman Tibaut werd 16de en heeft de overgang naar cadet goed verteerd. Moreau Bjarne liep de eerste maal dit jaar in het veld en deed dat als sprinter behoorlijk, hij werd 19de en Niels Van Bossche sloot karaktervol de rij met een 21ste plaats op 21. Knap van onze nieuwe cadetten.

Bij de scholieren 3 van de onzen . Camphens Robbe en Verdegem Evert liepen helemaal voorin en moesten slechts de duimen leggen tegen een handvol atleten. Straffe gasten. Zij werden 5de en 6de op 19. De Bundel Ibe liep knap de bijna 5 km op een zwaar parcours uit en werd 19de.

De korte Cross heren AC, gewoonte getrouw een onderonsje voor Rieme atleten, wordt dit jaar iets minder bezet door ons . Toch 3 atleten, en laat het nu toeval zijn of niet maar ze eindigden netjes achter elkaar. De Baets Anton 6de, Naudts Ruud 7de en De Wever Brecht 8ste op 17 atleten.

Bij de masters heren  werd een sterk lopende Kristof Verstraete 5de .  Bij Van Landeghem Freddy 7de ( vorig jaar liep hij nog in de achterhoede ) gaat het crossen hem steeds beter af. Van Bossshe Lieven liep naar een mooie 9de plaats. Nieuwkomer Moens David deed het ook uitstekend op een 12de plaats. Claus Eric werd 19de en Patrick Moreau deed het even goed als zijn zoon bij de cadetten en hield 2 man achter hem 25ste op 27.

Bij de Master dames scheren we de laatste tijd hoge toppen. Nadia De Rijcke stond ditmaal als 2de op het podium voor Carine Van Hulle. Leune Yelva werd knap 6de op 8.

Bij de senioren Dames werd Jolien van Leugenhaeghe 8ste en Sarina Balcaen reeds vermoeid door de zware ochtendshift op haar werk 15de .

Bij de senioren heren tenslotte liep Ruud na de korte Cross ook weer de lange wat toch wel straf is . Hij werd 12de. Vermeire Thomas liep de bijna 9,2 km in het veld ruim onder de 40 minuten en werd 16de op 16.

Dank aan atleten en Trainers en supporters.
Moreau Patrick