Brons voor Marc Mechelinck op BK veldlopen masters

Zware weersomstandigheden maakten er in Dour een helse editie van het BK veldlopen van. Marc Mechelinck wreef zich echter in de handen. Van een beetje modder en slijk is hij immers niet vies.

Marc met de bronzen medaille. Toon Van Cauteren wint, Lucien Heyde pakt het zilver.
Marc met de bronzen medaille. Toon Van Cauteren wint, Lucien Heyde pakt het zilver.

En zo greep hij na zilver in 2015 nu brons in de wedstrijd voor M55. Proficiat Marc! (17)

Nadia De Rycke trad aan bij de W40. Daarin kreeg ze sterke tegenstandsters tegenover zich. Maar met haar vijfde plek mag ze terecht tevreden zijn. Indien ziekte geen roet in het eten had gegooid, had ze zeker voor de derde plaats kunnen strijden. Binnenkort neemt Nadia trouwens ook deel aan het EK veldlopen voor politiemensen. Vorige week won ze het Belgisch kampioenschap Politiecross te Kortenberg en daarmee had ze haar selectie beet. (14)

Christine De Roose werd elfde W50’er. Proficiat Christine om de modder te trotseren. (12) Christines vriend Luc Dellaert nam deel aan de wedstrijd bij de vijftigplussers. Hij liep een heel sterke wedstrijd, finishte vlak na Marc Mechelinck, en dat leverde hem de 9e plaats op. (26)

Tot slot zagen we ook David Moens door de modder ploegen. Hij zag af maar beet door. Een 21e plaats bij de M35 was zijn deel. (22)

 

Een gedachte over “Brons voor Marc Mechelinck op BK veldlopen masters”

  1. Proficiat Marc, blijkbaar is je glazen bol nog altijd up to date. Je vreesde Lucien en kijk, zelfs op dit modderig parcours is hij je net te sterk. Maar podium is schitterend en meer dan verdiend.

Reacties zijn gesloten.