Riemse masters maken mooie weer op Relays

14711376_649689401877023_8472343262841013390_oZondag vond in Gent de eerste veldloop van het seizoen plaats. Rieme was met niet minder dan 36 (!) teams aanwezig. Twee van hen wisten het podium te halen. Tweemaal bij de masters. Eerst zagen we Veerle Van Campenhout, Carine Van Hulle en Petra Bruggeman naar zilver rennen en even later zetten de mannen de kers op de taart.  Lieven Van Bossche, Kristof Verstraete en Xavier Rondas liepen van start tot finish aan de leiding en mochten op het hoogste schavotje plaatsnemen.

De cadetten jongens namen met vier ploegen deel: een succes! De ploeg met Yorben De Rubbel, Rune Baeke en Thimon Van Herrewege werd 20e, Het team met Bjarne Moreau, Anton Schelfaut en Jens Baeke 45e, Xander West, Joren De Wispelaere en Niels Van Bossche 47e en de ploeg bestaande uit miniem Killian Moens (wegens het ziek uitvallen van Fiebe Hutsebaut), Wout Lagaeysse en Niels Van Landeghem 62e. (81)

Bij de scholieren werden Karl Seynaeve, Ibe De Bundel en Evert Verdegem 38e (64).

Bij de juniores mannen hadden we eveneens twee ploegen. Arne Hutsebaut, Robbe Camphens en Stijn Goegebuer werden 13e, Jorg Boeykens, Ruben Goethals en Matthias Van Herreweghe werden 34e (45)

Bij de seniores dames drie teams. Sarina Balcaen, Fien Van Brussel en Jolien Van Hoorebeke werden 22e, Lara Hemelsoet, Jacintha Cornelis en Tamara Van Vooren werden 45e. Leonie Thaets, Lien Langeraert en Kathleen Peirens 69e (71)

Onze seniores heren kwamen met twee ploegen voor de dag. Anton De Baets, Cédric Piessens en Brecht De Meulenaere werden 50e, Bert De Muynck, Tiuri Slock en Brecht De Wever kwamen als 86e aan. (99)

Tot slot nog de overige mastersploegen. Hilde Van Hecke, Yelva Leune en Marijke Van Bossche werden 9e en Christine De Baets, Stephanie De Rijcke en Linda Andries 12e. (25)

Freddy Van Landeghem, Steven Verniers en David Begijn werden 19e. Noël Van Herrewege, Luc Haes en Eric Claus werden 43e (59)

Via deze link vind je ook een kort artikeltje uit het Online-Nieuwsblad.

 

Een gedachte over “Riemse masters maken mooie weer op Relays”

  1. Proficiat met jullie topprestatie.
    Dat moet nogal een heerlijk gevoel zijn om zo van start tot finish
    op kop te kunnen lopen.

Reacties zijn gesloten.