Afscheid van huidige SECRETARIS/CLUBCOÖRDINATOR

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan …    en de tijd van gaan is gekomen”
(citaat Toon Hermans)

Na een loopbaan van meer dan 25 jaren als bestuurder, tijdelijke penningmeester, secretaris en de laatste jaren eveneens als clubcoördinator wens ik mijn taken binnen het Bestuur ter beschikking te stellen. Uiteraard blijf ik actief binnen de club, maar dan eerder als een ‘gewoon lid’ van de club.

‘Bij deze wens ik de talrijke enthousiaste medewerkers binnen en buiten onze club, door de vele jaren heen, te bedanken voor hun bijdrage en ondersteuning in de uitvoering van mijn taken binnen het Bestuur.’

Het verheugt mij ‘mijn steentje’ te hebben kunnen bijdragen tot een succesvolle ontvouwing van het sponsorbeleid in de jaren ’90, de opvolging van de renovatie van de atletiekpiste in 2010, en de daaropvolgende structurele uitbouw van de club, nodig door de massale toestroom van atleten.

Op sportief vlak waren de jaarlijks terugkerende Kerstveldloop en de ondersteuning van het BK Veldlopen te Wachtebeke (’14 t/m ’17) mijn grootste uitdagingen, met als kers op de taart de organisatie van het BK Aflossingen in 2015.

Voor wie interesse heeft om een (deel)taak over te nemen, je kan hier meer informatie vinden op onze website.

Tot slot nog een ‘gouden tip’ (= mijn lijfspreuk):
“Goede afspraken maken goede vrienden en …   gemaakte afspraken kom je na!”
Jullie ‘clubgenoot’,
Gaby