AS Rieme 2e in clubrangschikking BK Veldlopen

Enkele dagen na een memorabel BK voor AS Rieme, bereikte ons ook de interclubrangschikking. Onze cadetten dames kroonden zich tot lands sterkste cadettenteam. Zowel onze dames lange cross en onze cadetten heren pakten elk de derde stek. Ook onze heren korte cross haalden de clubrangschikking. Dankzij deze mooie prestaties prijkt AS Rieme op een tweede plaats in de clubrangschikking! Proficiat aan atleten en trainers!!

Een gedachte over “AS Rieme 2e in clubrangschikking BK Veldlopen”

  1. Een hele dikke proficiat aan alle deelnemers. Is toch wel een eer voor de club om op het belangrijkste veldloopgebeuren van het jaar op het podium te komen. Hele dikke proficiat aan de cadetten meisjes met hun titel, de cadetten heren en seniors dames met hun derde plaats. Ook een hele grote bravo voor de trainers die de hele winter door weer en wind hun atleten begeleid hebben naar deze topprestaties. Respect!

Reacties zijn gesloten.