KVV cad en sch: een overzichtje van onze deelnemers

Afgelopen weekend vond in de Gentse Topsporthal het KVV voor cadetten en scholieren plaats. Vroeger zagen we daar amper Riemse deelnemers maar tegenwoordig zijn we goed vertegenwoordigd. Een verslagje van Glenn Coene.

Cadetten Dames:
Reine Verdegem:
Onze kleine maar dappere meid.
Liep in de reeksen van de 60m een mooie PR van 8.20. en tevens een nieuw clubrecord. Het oude record stond al sinds 1989 op naam van Valerie De Windt. Dit record stond op 8.29. Dikke proficiat! Met deze tijd had ze de 11de tijd in totaal.
Later op de dag toonde ze haar goede vorm terug op de 200m.
Ze was ietwat teleurgestled om dat ze baan 1 had gekregen, maar zette toch een mooie prestatie neer.
Ze liep terug een nieuwe PR en haar eigen CR: het vorige stond op 27.56. Nu liep onze dappere meid 27.20: mooie prestatie en dit leverde haar een 9de tijd in totaal op.
Proficiat Reine en doe zo verder!

Karen Jolie:
Karen liep er voor aanvang van haar 400m redelijk zenuwachtig bij.
Een beetje begrijpelijk want 400m indoor is geen makkelijke wedstrijd. Eens van start vielen de zenuwen van haar af en liep ze een mooie wedstrijd. Ze eindigde in een tijd van 1.06.19 die haar in totaal de 12de plaats opleverde.
Goed gedaan Karen!

Cadetten Heren:
Ciel De Bundel:
Ciel liet 2 weken geleden op het PK al een goede indruk achter.
Nu liep hij in de reeksen een sterke reeks met als eindtijd 7.89.
Dit was goed voor een  mooie 11de tijd in totaal.
Op de 200m kreeg hij baan 2 en liep hij nog een mooie 25.94: goed voor de 15de tijd. Ciel was niet echt tevreden maar deze tijd bewijst zijn regelmaat en zijn goed vorm.
Tuur Buedts:
Tuur was de enige van het gezelschap die niet aan loopnummers deelnam. Hij was wel geselecteerd voor de 60m, maar omdat het verspringen bijna hetzelfde uur was koos hij om te springen.
Op het PK haalde hij nog een zilveren medaille en dus hij op zoek naar nog een medaille. Hij sprong 5m56 ver dat hem jammer genoeg geen podium opleverde. Hij werd 4de op 13cm van de derde.
Toch proficiat Tuur met je prestatie!

Scholieren Dames:
Evi De Baets:
Evi had deze week de pech dat ze wat ziek was geweest.
Toch zette ze dapper door op haar 200m en liep ze 28.06.
Dit was de 26st tijd in totaal. Ze was niet tevreden, maar als je week ziek bent geweest en je doet toch nog mee is dit opzich ook al een prestatie.
Toch proficiat met je deelname!
Scholieren Heren
Jonas Praet:
Jonas liep ook al heel de week te hoesten en voelde zich daarbij niet echt lekker. Maar Jonas is nu eenmaal een talent en spurtte in de reeksen van de 60m toch mooi naar 7.66. Dit leverde hem een 20ste plaats op. Op de 200m bewees hij nog altijd zijn goede vorm en liep 24.36. Mooie tijd die hem een 21ste plaats opleverde.
Hij bewijst hiermee ook zijn regelmaat.
Bij deze mijn felecitaties aan iedere atleet.
Jullie hebben zich goed geweerd en er een mooie dag van gemaakt!