Verslagje Aalsterse indoor te Gent

Eerste indoor wedstrijd lokt weinig atleten. Zouden de examens er voor iets tussen zitten?
7 atleten uit de meerkampgroep starten hun seizoen tussen het blokken door. Eerstejaars cad Lisa De Bock start met een PR op de 60m: 8.71. Even later start ze samen met Amber Van Hyfte het kogelstoten. De 2kg moeten ze ruilen voor een kogel van 3kg. Beiden stoten ze een rec Lisa haalt 6.46 en Amber haalt een 2de plaats met 8.77.
Sarah van Hecke start haar seizoen met een sprinttijd van 8.39. Even later staat ze klaar om met haar laatste sprong 4.88m ver te springen. Later op de avond starten de 300m.
Leonie Thaets start met nieuwe clubkleren en loopt een PR in 46.97. Welkom bij A.S. Rieme.
Wout en sprinter Bjarne lopen voor de eerste maal bij de cadetten. Wout haalt het met 44.10 en doet 8sec van zijn record. Bjarne liep een supertijd in 40.59 en had voor de eerste keer het gevoel van doodgaan. Net zoals zijn trainer vroeger, werd hij wel beetje misselijk. Welkom in de wereld van 400m lopers.
Karen Jolie die scholier is geworden, loopt een mooie 300m 46.76, wat een mooi begin is. Sarah besluit om ook de 300 m te lopen en doet dat met moeizame benen, toch in een tijd van 44.58.
Junior Jacintha Cornelis is nieuw in de club en hoopt haar 400m tijd scherper te zetten. Bij haar eerste optreden in de clubkleuren van A.S. Rieme loopt ze het clubrecord van trainers partner, Sarah. Het nieuwe record staat nu op 42.62. Proficiat Jacintha.
De laatste loper is sprinter Anton De Baets hij loopt de 300 in 37.74. Zijn trainer Glenn zag dat het goed was.
Beide trainers weten waar ze moeten aan werken om de tijden scherper te stellen. Veel succes met de examens, atleten.

Groeten van Kim en Glenn

2 gedachten over “Verslagje Aalsterse indoor te Gent”

  1. Bedankt Kim omdat je naast je heel drukke bestaan als trainer bij ons toch nog de tijd vind,een wedstrijdverslag te maken. Atleten lezen altijd graag over hun prestaties. En aan de atleten natuurlijk proficiat voor de schitterende prestaties.

Reacties zijn gesloten.