Vacature: voorzitter jeugdcommissie

Voor de begeleiding van onze jeugd rekenen we, naast de vaste medewerking van onze trainers, vooral op de medewerking van de betrokken ouders.
Kinderen groeien uit, en verlaten de ‘jeugdfase’. Logischerwijze stellen de betrokken ouders op dat moment ook hun verdere medewerking aan de jeugdwerking in vraag.
Zo ook wenst de voorzitter van de jeugdcommissie zich voor een andere taak ten dienste te stellen binnen de club en is er aldus een open vacature voor deze functie.
“Marc, onafhankelijk van de omvang van jouw bijdrage aan de ondersteuning van onze jeugdwerking, onze club is en blijft je van harte dankbaar hiervoor.”

Wat zijn de Taken van de Jeugdcommissie?

  • Contacten onderhouden met ouders, begeleiders en trainers.
  • Toezicht houden op initiatie, trainingen en wedstrijden en opvolgen van jeugdcompetitie op regionaal, provinciaal en nationaal vlak en eventueel helpen bij selecties.
  • Beheer accommodatie en materiaal voor de jeugd.
  • Ondersteuning geven en meewerken bij clubactiviteiten, jeugdstage, jeugd-ouderevenementen, jeugdwedstrijden, scholencross, etc., binnen en buiten club.
  • Informatie delen binnen de organisatie met andere commissies tijdens overleg en vergaderingen, meewerken opstellen clubblad en onderhouden van de website.

Wat verwachten we?
Consequent uitdragen, helpen en ondersteunen medewerkers en leden van AS Rieme (jeugdcommissie, jeugdtrainers, atleten en ouders) in verband met gedragscode, clubmissie en -doelstellingen.

Wil jij je kandidaat stellen voor deze rol in de club?
Bezorg dan je persoonlijke motivatie voor 31 december 2015 aan Antoine Van Hijfte of Marc De Baets.

In januari 2016 beoordelen we de verschillende kandidaten, plannen we verdere gesprekken en geven we onze beoordeling door aan Raad van Bestuur.

Hier vind je extra informatie omtrent de werking van commissies en van de jeugdwerking in het bijzonder.