Riemse jeugd ook aan de start in veldloop Zottegem

Zondag 10 januari 2016. Er was een ruime keuze @ veldloopjes. Een aantal Riemse atleetjes kozen voor het heuvelachtige, drassige Zottegem.

De eerste Riemse atleet was Mathis Devlamynck bij de benjamin jongens 2007, hij behaalde een mooie 10de plaats (22). Goed gedaan!
Dan was het de beurt aan de pupillen meisjes 2005. Dina De Saedeleer en Lise Mussely waren heel blij elkaar te zien in Zottegem, zo konden ze gezellig samen opwarmen. Beide meisjes liepen een mooie wedstrijd. Lise werd 5de en Dina werd knap 12de (21).
Brent Mussely (broer van Lise) wou ook graag nog eens meeploeteren in de modder. Hij genoot van zijn wedstrijd en kwam als 26ste stralend over de eindstreep (30).
Bij de miniemen meisjes 2004 waren er ook 2 Riemse atleten paraat. Laure Devlamynck werd knap 5de en Jelke De Paepe finishte als 13de . Proficiat dames!
Ook Daan Bostyn zakte af naar Zottegem. Ook hij heeft een heel goede wedstrijd gelopen, hij werd hiervoor beloond met een zesde plaats. Proficiat Daan! (29).
Het was een leuke en gezellige sfeer in Zottegem. Na een lekker soepje konden we terug naar huis om de spikes uit te wassen. Op naar de volgende…
Sofie De Vleeschouwer.

Een gedachte over “Riemse jeugd ook aan de start in veldloop Zottegem”

  1. Super van onze Viking atleten ! Ook aan de vlotte pen van Sofie een proficiat!

Reacties zijn gesloten.