Sarah Van Hecke: van het ene kampioenschap naar het andere

Sarah Van Hecke heeft er een druk weekend opzitten. Ze werd vrijdag op het studentenkampioenschap mooi eerste op de 3-kamp.

Die begon met ver. Dat deed ze dan ook, verder springen dan ooit met 5m06. Na het springen kwam de 60m die liep ze dan in een nieuw record van 8.20

Ze stond mooi aan de leiding en dat gaf ze niet meer af. Het laatste nummer was kogelstoten. Het was zo lang geleden dat ze nog een kogel vast had, dat ze samen met Patrick onder de middag nog even had geoefend. Dat was blijkbaar een goed idee 8m24 was de verste worp. Ze mocht dan ook als nr 1 op het podium. Proficiat!!

Kort samengevat: 3 records en 2 clubrecords (60M en 3-kamp met 1779 punten) plus een 1ste plaats

Na een dag rust kwam ze haar beste beentje voorzetten op het BK meerkamp. Daar nam ze het op tegen Nafi Thiam. Half wakker liep ze haar eerste keer horden dit jaar in 10.10. Op het hoog kwam ze niet hoger dan 1m50. Het kogelstoten zag er al veel beter uit en hier haalde ze weer haar pr (8m86). Het 2de springnummer van de dag was verspringen. Door het veranderen van aanloop was dit moeilijk. Bij de eerste sprong haalde ze 4m86 en daar bleef het bij , een beetje gebrek aan vertrouwen nog. Op de 800m liep ze even op kop en haalde een 3de plaats wat vroeger ondenkbaar was, super gedaan! 2. 43.91 wat een zeer goede tijd is voor binnen na een druk weekend. Sarah werd 6de met 2828 punten. En 4de op het VAL- kampioenschap. Bovendien was het een nieuw pr op de 5-kamp Proficiat Sarah!

Een gedachte over “Sarah Van Hecke: van het ene kampioenschap naar het andere”

  1. sterke prestaties en een gestage vooruitgang, een beloning voor al het harde werk van trainer en atleet. Proficiat beiden

Reacties zijn gesloten.