Interregiomeeting AS Rieme

Zaterdag 4 juni, AS Rieme organiseerde de 4de meeting van de Interregiocup. Gelukkig blijf het die dag droog en konden we rekenen op een ruime publieke belangstelling. Maar liefst 221 atleetjes vonden hun weg naar onze piste waaronder 47 Vikings.Heel wat Riemse atleetjes namen voor het eerst deel aan een “echte” meeting, dit kunnen we alleen maar toejuichen.

Een drietal Riemenaren mochten het zegegebaar maken op een onderdeel. Bij de pupillen jongens won Lowie Wauters het hoogspringen met een sprong over 1m30, tevens een nieuw PR. Bij het discuswerpen mocht miniem Rune Baeke de eer opeisen met een fikse worp van 30m35. Nog bij de miniemen jongens was Wout Van Isterbeek de primus bij het kogelstoten met een worp van 9m74. Proficiat jongens!

We mochten ook nog heel wat reeksoverwinningen noteren: Lore Van De Velde (ben) won haar reeks op de 60m in een mooie 9”90, Louisa De Kesel (ben) op de 600m in een knappe 2’05”58. Zus Olivia mocht natuurlijk niet onderdoen en won haar reeks in 9”89 net als Lisa Van Bossche in 9”19.

Bij de jongens zagen we Ryan Van Gelder (ben) finishen in een mooie tijd van 9”79 op de 60m. Ook Briek Moreau (ben) liet zich niet onbetuigd op deze afstand, hij liep 10”43.

In de tussenstand van de interregiocup na 4 meetings zien we ook een aantal Riemenaren die een top-10-plaats bekleden: Flor Bekaert (10de ben j), Lisa Van Bossche (1ste pup m), Lowie Wauters (5de ben j), Casper Bekaert (7de ben j), Devlamynck Laure (6de min m), Baeke Rune (4de min j) en Wout Van Isterbeek (1ste min j).

Volgende afspraak: 5de meeting te Oudenaarde op 25/6

Mario Wauters

Een gedachte over “Interregiomeeting AS Rieme”

  1. Kayleigh kan helaas de interregio momenteel niet meedoen, ze zit nog tot 5 juli in de gips met haar been. Van dan af gaat ze terug kunnen lopen en opnieuw opbouwen. Graag mama peggy

Reacties zijn gesloten.