Meer dan 50 jeugdatleten aan de slag op eigen terrein!

Het was uitkijken naar deze wedstrijd voor onze jeugdatleten. Op eigen terrein een wedstrijd betwisten levert altijd extra veel RIEM-atleten én persoonlijke records op! 

Onze benjamins meisjes, met Fran, Nina, Flore, Arlieke, Lenie en Esele, zagen we actief op de 60m, de 600m en het hoogspringen.  10 benjamins jongens, Louis, Sander, Seppe, Mathias, Elias, Yoni, Arvid, Samuel, Lars en Jarre, kwamen in actie op de 60m, de 600m en het hockeybalwerpen.
De pupillen begonnen hun atletiekdag met het hordenlopen. We zagen meteen knappe prestaties. De meisjes, Shania, Lieke, Britte, Lore, Mette, Saar, Kiara, Lana, Jana en Bauke, konden nadien nog deelnemen aan het kogelstoten en verspringen. Bij de jongens, Henri, Flor, Mathis, Xander, Senne, Tibo, Lowie en Xylian, stond er nog hoogspringen en hockeybalwerpen op het programma.
Ook onze miniemen startten hun wedstrijd met het hordenlopen en waren even later al aan de slap op de 150m. Met het discuswerpen en het kogelstoten kwamen ook 2 werpnummers aan bod voor Sara, Florende, Kayleigh, Flore, Lina, Marit, Jelke, Dina, Miek, Lisa, Sarah, Laure, Daan, Kilian, Ferre, Joeri, Luka, Liam, Niels, Casper en Luca.
 
Op de afsluitende gouden 2000 stonden er 9 teams aan de start met daarbij 3 AS-Rieme ploegen. Team 1 streed mee aan de kop van de wedstrijd en legde uiteindelijk beslag op een sterke 3e plaats. Onze 2 andere teams waren aan elkaar gewaagd en kwamen dan ook bijna gelijktijdig over de meet.
 
Proficiat aan alle deelnemers!
Veerle