Nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarswensen10Voor het afsluiten van het oude jaar, en een goede start in het nieuwe jaar is er naar jaarlijkse gewoonte terug een nieuwjaarsreceptie, dit op zaterdag 26 januari 2019 vanaf 19u30, in de Gemeentelijke Basisschool te Sleidinge.
Hiervoor nodigt AS Rieme graag alle medewerkers en leden met hun partner uit, alsook de ouders van onze jeugdatleten.

Om enig zicht te houden op het aantal aanwezigen, zodoende dat we het nodige kunnen voorzien, durven wij vragen om vooraf een seintje te geven om uw aanwezigheid te melden. Dit door in te schrijven voor 20 januari op de lijst in de kantine of elektronisch te melden via onderstaand formulier.

    * Opgelet, alle velden zijn verplicht in te vullen.

      Uw naam
      Uw e-mail
    Schrijft in voor deelname aan de receptie met personen

    Vul de code in:      captcha